ΠΡΟΦΙΛ

Ονομάζομαι Γεωργούλη Ελεάννα, είμαι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου αποφοίτησα με βαθμό άριστα με εξειδίκευση στα Οικονομικά.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και διπλωματούχος Data Protection Officer (Υπεύθυνος Προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Επαγγελματικά έχω διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Πιστοποίησης, αναγνωρισμένου φορέα Πιστοποίησης Φυσικών Προσώπων, με κύρια αρμοδιότητα μου την διαχείριση και σύνταξη της  τράπεζας θεμάτων (διαχείριση θεμάτων, τροποποίηση, επικαιροποίηση αυτών βάση των δεδομένων που ισχύουν την δεδομένη χρονική στιγμή και εξαγωγή των θεμάτων εξέτασης των υποψηφίων).

Ως επιπλέον αρμοδιότητα έχω διατελέσει εσωτερικός επιθεωρητής των  συστημάτων για τον έλεγχο καλής λειτουργίας βάση ισχυόντων κανονισμών και νομοθεσίας διεθνών προτύπων.

Τέλος, ανέλαβα την διεύθυνση πιστοποίησης του φορέα με βασική αρμοδιότητα τον έλεγχο και την έγκριση της έκδοσης των πιστοποιητικών για τα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στις εξετάσεις του Φορέα.

Επιπλέον αναμένεται η έκδοση άδειας εκπαίδευσης ενηλίκων σε επίπεδο  μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, (εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών σε αντικείμενα του επιστημονικού πεδίου του Management) βάση του Εθνικού Φορέα πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Όραμα μου είναι η υποστήριξη και βοήθεια των μαθητών με απώτερο σκοπό να αγαπήσουν την εκπαίδευση και να κατανοήσουν τα οφέλη αυτής χωρίς αυτό να συνδεθεί με ψυχολογική  πίεση και δημιουργία άγχους στην καθημερινότητα τους.

Οδηγός δικός μου αλλά και των καθηγητών μας στο κέντρο,  είναι η αγάπη για τα παιδιά καθώς και η έμπρακτη κατανόηση και υποστήριξη αυτών στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στην σύγχρονη σχολική τους καθημερινότητα. Στόχος μας να αγαπήσουν την μάθηση και να προοδευόσουν επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα καθ’ολη την σχολική τους σταδιοδρομία.